Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Susanne Zpoligonu Michał Wąsala Tomek Fajny malamimi (4483 niezalogowanych)
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
2013 napisał:
Yatsek napisał:
2013 napisał:
gabriel napisał:
cristof33 napisał:
chlopina zapytal sie czy ktos pomoze w znalezieniu pracy a wy o takich glupotach pisecie
To dlaczego jako Ktosik nie pomagasz ...!!! .
---
Pomijam już sam fakt , że klient już odpowiedź otrzymał .
---
Dla nieudaczników w Norge pracy brak ...!!! .
--- Reszta tekstów i postów służy jedynie do podtrzymania tematu na pierwszej czytalnej stronie .

wszyscy madrale z tego forum przyjechali tu jako nieudacznicy ,bez jezyka ,bez zajomosci norweskich technologii,znajomosci przepisow a teraz sie wymadrzaja na forum...

na przyklad Ty??

a ty co soba prezentujesz,udzielasz rad innym a sam jestes tepy jak lopata,ja bynajmniej nie udzielam rad innym ...

nastepnym razem jak Cie spotkam to Ci jebne prosto w ten Twoj tlusty glupi leb, a potem zadzownie po celnikow zeby przyjechali i skontrolowali czy mozesz sie bujac na polskich blachach bo niby zaona w polsce a zapierdala tu od x lat na czarno,... tepy jak lopata to sam jestes cwoku ze swoja komunikatywna znajoimoscia jezyka i ciaglym marudzeniem ze tu nie da sie wyciagnac wiecej jak 400k rocznie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Eli1234 napisał:
'2013' - racja, popieram. Przeciez kazdy zaczynał od zera , tylko jak widać nie kazdy o tym teraz pamięta...
przeciez kazdy kto ma troche oleju w glowie nie wymadrza sie anonimowo,tutaj tylko maja sile przebicia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
161 Postów
Stały Bywalec
zera wszystkich krajow - laczcie sie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Yatsek napisał:
2013 napisał:
Yatsek napisał:
2013 napisał:
gabriel napisał:
cristof33 napisał:
chlopina zapytal sie czy ktos pomoze w znalezieniu pracy a wy o takich glupotach pisecie
To dlaczego jako Ktosik nie pomagasz ...!!! .
---
Pomijam już sam fakt , że klient już odpowiedź otrzymał .
---
Dla nieudaczników w Norge pracy brak ...!!! .
--- Reszta tekstów i postów służy jedynie do podtrzymania tematu na pierwszej czytalnej stronie .

wszyscy madrale z tego forum przyjechali tu jako nieudacznicy ,bez jezyka ,bez zajomosci norweskich technologii,znajomosci przepisow a teraz sie wymadrzaja na forum...

na przyklad Ty??

a ty co soba prezentujesz,udzielasz rad innym a sam jestes tepy jak lopata,ja bynajmniej nie udzielam rad innym ...

nastepnym razem jak Cie spotkam to Ci jebne prosto w ten Twoj tlusty glupi leb, a potem zadzownie po celnikow zeby przyjechali i skontrolowali czy mozesz sie bujac na polskich blachach bo niby zaona w polsce a zapierdala tu od x lat na czarno,... tepy jak lopata to sam jestes cwoku ze swoja komunikatywna znajoimoscia jezyka i ciaglym marudzeniem ze tu nie da sie wyciagnac wiecej jak 400k rocznie...

chyba cie matka na kamienie wyjszczala i masz mozg zjebany,poligloto wiecej ode mnie nie potrafisz masz pare wyswiechtanych sloganow norweskich i z tym sie bujasz a mnie mozesz na kant huja skoczyc mam norweskie auto i polskie zarejestrowane wspolnie,pochwal no sie ile to wyciagnales za zeszly rok...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Alez to rørlegger dostaje dodatek za niebezpieczna prace gdy w kanale pod Oslo plynie efekt muzoli z Grønland bo moga przeciez spuscic rekwizyty od bomby z woda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Alez to rørlegger dostaje dodatek za niebezpieczna prace gdy w kanale pod Oslo plynie efekt muzoli z Grønland bo moga przeciez spuscic rekwizyty od bomby z woda
eeee..... do kanalow to schodzi glownie rørlegger z komuny.... bleh....

mozna tgez byc rørleggerem i miec hmmmm krem jobb
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
2013 napisał:
chyba cie matka na kamienie wyjszczala i masz mozg zjebany,poligloto wiecej ode mnie nie potrafisz masz pare wyswiechtanych sloganow norweskich i z tym sie bujasz a mnie mozesz na kant huja skoczyc mam norweskie auto i polskie zarejestrowane wspolnie,
za to tez w ryj dostaniesz cwelu!! rok temu jeszcze w dupe wlaziles.... ooo jak gadasz,, a gdzie a co a to a tamto... spuscilem Cie na drzewo bo kurwa ile mozna sluchac marudzenia ze tu sie nie da zarobic wiecej jak 400k rocznie... ze dobrze zeby praca byla chociaz do grudnia...

2013 napisał:
pochwal no sie ile to wyciagnales za zeszly rok...
a co?? chcesz pozyczyc? po 10 latach w norwegii rett bemanning nie znalazl Ci nowego kontraktu z Twoimi super kwalifikacjami?? do tarcia chrzanu nawet sie nie nadajesz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Aaa no rozumiem ktos pisker krem og skyller det ned doen haha o ile wiesz co znaczy "piske krem" w norweskiej przenosni
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Yatsek napisał:
2013 napisał:
chyba cie matka na kamienie wyjszczala i masz mozg zjebany,poligloto wiecej ode mnie nie potrafisz masz pare wyswiechtanych sloganow norweskich i z tym sie bujasz a mnie mozesz na kant huja skoczyc mam norweskie auto i polskie zarejestrowane wspolnie,
za to tez w ryj dostaniesz cwelu!! rok temu jeszcze w dupe wlaziles.... ooo jak gadasz,, a gdzie a co a to a tamto... spuscilem Cie na drzewo bo kurwa ile mozna sluchac marudzenia ze tu sie nie da zarobic wiecej jak 400k rocznie... ze dobrze zeby praca byla chociaz do grudnia...

2013 napisał:
pochwal no sie ile to wyciagnales za zeszly rok...
a co?? chcesz pozyczyc? po 10 latach w norwegii rett bemanning nie znalazl Ci nowego kontraktu z Twoimi super kwalifikacjami?? do tarcia chrzanu nawet sie nie nadajesz...

cioto pierdolona wlaziles i wlazisz do dupy kazdemu bez wazeliny ,notabene z ciebie to taki hydraulik jak z pizdy gwozdz,w norwegii jestem ponad 12 lat i z roznymi pracowalem i widzialem co nie co,ale sie nie udzielam,rett bemanniing to tylko 1,5 roku z ponad 12 lat,obecnie pracuje w norweskiej firmie ,zarabiasz 400k rocznie a jestes pusty jak beben,takze nie skorzystam z pozyczki,zejdz do kanalu i nie wylaz blaznie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Aaa no rozumiem ktos pisker krem og skyller det ned doen haha o ile wiesz co znaczy "piske krem" w norweskiej przenosni
rørlegger nawet nie rozumie tego co sam nabazgrze ,pewnie posluguje sie elektronicznym tlumaczem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok